Dagje Fontana.

In januari een dame mogen begeleiden voor een dagje Fontana in Bad Nieuweschans. Ze ging samen met haar familie een dagje badderen en om de familie te ontlasten qua hulp en zorg is er een beroep gedaan op Hee ga je mee. 

Dagje Groningen.

In december met een dame Groningen bezocht in kerstsfeer. De kater Nemo even gedag gezegd in de winkel van zijn baasjes aan de vismarkt.

En natuurlijk het Forum bezocht. Mede door het mooie weer was er een prachtig uitzicht van af het dak. Natuurlijk ook diverse winkels bezocht en regelmatig even een pauze onder het genot van een kop koffie en thee.

Dagje Borkum

In augustus hebben we met een groep 55 plussers het mooie Duitse eiland Borkum bezocht.

Met combi-tickets vanuit Winschoten met de bus naar de Eemshaven. Daar via de veer naar Borkum, en vervolgens met het treintje naar een centraal punt op het eiland. 

Op het eiland na een kop koffie fietsen gehuurd en vervolgens het eiland verkend.  Inclusief strandbezoek en winkeltjes kijken.

Aan het einde van de middag moesten we (na een heerlijk hapje eten) weer met de trein naar de veerboot.  Wij hadden een dagkaart. Voor langer verblijf op het eiland waren er voldoende mogelijkheden.

 

Wil je ook eens naar Borkum?  Hee ga je mee kan dit voor je regelen.